Wijziging wethouders en fractievoorzitter VVD Koggenland

geplaatst in: Nieuws | 0
Op maandag 19 oktober hebben wij afscheid genomen van onze VVD Wethouder Caroline van der Pol. Caroline wordt 28 oktober geïnstalleerd als Burgemeester van Terschelling. We zijn Caroline heel dankbaar voor alles wat we samen tot stand hebben gebracht als Koggenlandse VVD voor de inwoners van Koggenland. Caroline, heel veel succes op het mooie eiland Terschelling en de geweldige uitdaging in je nieuwe baan daar!
 
Rosalien van Dolder gaat voor de Koggenlandse VVD de functie van wethouder vervullen, daar hebben we alle vertrouwen in. Het liberale geluid in het college wordt samen met Jan Houtenbos, tevens als wethouder voor de VVD, vergroot en daarmee zal het college verder versterkt worden. Wij wensen Rosalien en Jan enorm veel succes om het collegeprogramma verder uit te voeren, en voort te bouwen op de fundamenten die door Caroline zijn neergelegd.
 
Bart Krijnen gaat voor de Koggenlandse VVD verder als fractievoorzitter. Bart zal als politiek leider onze fractie verder aanvoeren en er samen met de VVD-raadsleden voor zorgen dat onze verkiezingsbeloftes verder worden uitgewerkt, er is nog veel werk aan de winkel om onze idealen te verwezenlijken. Ook Bart wensen wij heel veel plezier en succes in het mooie ambt van fractievoorzitter.
 
Wilt u met onze nieuwe wethouders of fractievoorzitter in gesprek? Laat maar weten, we horen het graag. 💪📣🔶