Fractievoorzitter & Raadslid
Woont in Ursem
Geboren te Hoogwoud

Waarom bij de VVD?

Ik voel me vereerd als ik raadslid voor Koggenland mag zijn. Rechtvaardigheid, transparantie en integriteit staan daarbij voorop. Mensen moeten gehoord worden, mensen moeten volledig geïnformeerd worden en eigenbelang mag nooit een rol spelen bij besluiten van de gemeente. Daar zal ik me hard voor maken.

Als advocaat beschik ik over de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een mondig, kundig en kritisch raadslid te zijn. Een ingewikkeld dossier: ik bijt me er in vast. Een probleem: ik ga ernaar toe om te kijken en te luisteren. Verspilling van overheidsgeld: ik zal me er met hand en tand tegen verzetten.

Ik kan niet wachten om samen met de Koggenlanders Koggenland nog een stukje leuker te maken om te wonen en te werken!

• Advocaat, Van Dolder, De Geest & Hoekstra advocaten te Heerhugowaard

Politieke functies

Lid van de VVD sinds 2005.

Gemeente Koggenland:

• Fractievoorzitter (2018 – heden)
  • Raadslid (2018 – heden)

VVD Koggenland / Westfriesland:

• Voorzitter Koggenland (2015 – 2016)

VVD Noord-Holland:

• Bestuurslid Ledenwerving en -behoud (2016 – heden)
  • Bestuurslid Campagne (2015 – 2016)

Nevenactiviteiten
  • Lid, Rotary Nederland te Koggenland
  • Scriba kerkenraad, Protestantse Kerk te Koggenland
  • Begeleider vrijwilligers, Stichting Rechtswinkel Noord-Holland Noord te Warmenhuizen